A Komfortos Fűtés a Homes4you cégcsoport része. A több, mint 220 átadott Liapor ház után több család esetében is végig nézhettük, ahogy az energiahatékony otthonok milyen alacsony fenntartási költségeket vonnak maguk után. Ezen felbuzdulva szeretnénk azoknak a családoknak és háztartást fenntartóknak segíteni, akik

• szeretnék a rezsiköltségeiket csökkenteni

• gyorsan megtérülő opciót keresnek

• modern, innovatív fűtési opciót részesítenek előnyben

• környezettudatos-fűtés pártiak

A Homes4you az ország legelismertebb és legnagyobb Liapor készházakat forgalmazó és kivitelező cége (www.homes4you.hu). 2020-as alapítása óta több, mint 220 ingatlan kivitelezését végeztük és ez a szám folyamatosan növekszik. Az óriási kereslet hatására 2022-ben gondozásmentes kerítések gyártásával bővült cégcsoportunk tevékenysége (www.praktikuskerites.hu).

2023-ban úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük tevékenységi körünket fűtésrendszerek kivitelezésével. Ennek legfőbb oka az innovatív, energiahatékony és modern fűtési megoldások keresletének növekedése. Másik oka a piacon, illetve saját kivitelezéseink során tapasztalt, szakemberek által mutatott megbízhatatlanság, szakmaiatlanság, melyből azt a következtetést vontuk le, hogy egy megbízható, magas minőséget képviselő vállalkozásra szüksége van a magyar piacnak.

- Elsősorban levegő/levegős hőszivattyús fűtő/hűtő rendszerek (légcsatornázható klíma) és hővisszanyerős szellőzőrendszerek kivitelezésével foglalkozunk.

- Emellett vállaljuk vizes padlófűtés kivitelezését levegő/víz hőszivattyúval és mennyezet hűtés/fűtés kiépítését.

Célunk egy jobb és fenntarthatóbb jövő építése 100%-os ügyfélelégedettség mellett.

    Liapor házak

    Kerítés gondozásmentesen